LIMITLESS er et kreativt kurstilbud for og med ungdom, i samarbeid med SpkrBox.
Har du lyst til å være med å lage show? Skriver du tekst? Poesi? Driver du med sang eller rap? Liker du å produsere musikk? Eller lage kreative videoer? Kanskje er du en danser? Eller spirende skuespiller? Om du kan krysse av på en eller flere av de nevnte boksene, eller kanskje ikke - men du liker kreativitet?
Da er LIMITLESS noe for deg!
Hils på regissør-teamet bak LIMITLESS! Rahel og Oda har jobbet med ungdom i forbindelse med kreative kurs og de gleder seg masse til å lage show med ungdommen fra AgendaX.
Hils på Rahel Beraki:
Rahel er en slampoet fra Oslo og medlem av SlamKollektivet. Hun har opptrådt på diverse scener, blant annet på Det Norske Teateret, Parkteateret, Dramatikkens Hus, Litteraturhuset i Oslo og i Bergen, Nordic Black Theatre, SALT Art & Music og Sentralen Kulturhus. Med utdanning innen drama og teaterkommunikasjon formidler Rahel historier gjennom poesiens verden og utforsker tematikk som rasisme, aktivisme, kjærlighet og oppvekst. I tillegg har hun drevet med andre kunstneriske uttrykk som teater og sang.
Hils på Oda Aunan:
Oda er utdannet skuespiller fra Western Australia Academy of Performing Arts (2005) og Kunsthøgskolen i Oslo (2015). Senest har hun jobbet som utvikler og skuespiller i vandreutstillingen Naboen og som skuespiller i Feilvare som hadde premiere i Trondheim høsten 2019. For øyeblikket er hun med i forestillingen Etasje 3,7 utviklet av Spkrbox og Clair De Wangen produksjoner. De siste årene har hun og skrevet og fremført tekster på slamscenene i Oslo og er en del av SLAM!kollektivet. Hun ble Oslomester i SLAM i 2019.
SPKRBOX
Et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet. Forestillinger, work-in-progress, konserter, battles, jams, foredrag, slam, paneldebatter og kurs.
HIPHOP+TEATER=SPKRBOX
Hiphop oppsto i USAs urbane undergrundsmiljøer, for så å bli til en av de største og mest vitale kulturelle kreftene i verden det siste århundre.
SPKRBOX presenterer samfunnsaktuelle nåtidshistorier gjennom hiphopestetikk. Forestillingene tar utgangspunkt i én eller flere av de fire elementene i hiphopkulturen; breaking, graffiti, MCing (rapping) og DJing. Varianter av disse som spoken word, beatboxing og hiphopdans kan også være tilstede, men fundamentet i forestillingene er språket og samfunnsaktualiteten sett fra de lavere klassers perspektiv.